Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Creeaza-ti propria bijuterie

 UN SERVICIU BESPOKE DIN PRIMUL MOMENT IN CARE ITI PROGRAMEZI O CONSULTATIE, PANA LA MOMENTUL IN CARE AMANDOI VETI SPUNE "DA".

Iti multumim pentru interesul acordat serviciului nostru bespoke Comercianti de Diamante.

Am adus magia atelierelor de bijuterii  din Italia chiar în inima Bucureștiului. De obicei, marcile importante din industria noastra isi marcheaza produsele cu peste 8-10x din costul real. Noi am ales sa facem lucrurile in mod diferit, deoarece avem proprii furnizori din Antwerp și am construit relații cu cei mai buni producători de bijuterii din Italia și București. Suntem, de asemenea, primii distribuitori autorizati GIA din Romania, si asta inca din 2014. Aceasta este garanția noastră pentru dvs. ca ne pasa de serviciile pe care le oferim si ca toate diamantele noastre sunt certificate si provin din zone sigure si fara conflict.

Surprinde-o cu o bijuterie unica! Serviciul nostru de bespoke incepe cu o programare. Magazinul nostru de tip boutique iti este dedicat în exclusivitate atunci cand rezervi gratuit o sesiune privata. Pe baza ideilor, cerințelor și a tipurilor de materiale impicate in realizarea bijuteriei, consultantul nostru personal iti va oferi o cotatie aproximativă pentru designul dorit. 

În mod obișnuit, piesele personalizate durează intre 3-6 saptamani pentru a fi
finalizate, după aprobarea cotatiei finale. 

Posibilitatile sunt nelimitate!