Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Achiziționează bijuteriile dorite în rate egale cu Oney Bank!

Achiziționează bijuteriile dorite în rate egale cu Oney Bank!

Achiziționează bijuteriile dorite în rate egale cu Oney Bank!

Avem plăcerea de a anunța că am implementat o nouă soluție de plată pentru a-ți face experiența la Comercianți de Diamante mult mai convenabilă. De acum înainte, poți achiziționa bijuteriile dorite în 3 sau 4 rate egale, fără dobândă, prin intermediul Oney Bank. Noua metodă de plată poate fi utilizată pentru cumpărături între 450 lei și 12.000 lei.

Iata care sunt beneficiile sistemului de rate Oney Bank:

  1. Nu plătești dobândă: Fiecare achiziție efectuată în rate egale prin Oney Bank este fără dobândă. Astfel, costul total al bijuteriilor tale rămâne neschimbat, indiferent dacă plătești integral sau în rate. 

  2. Simplu și rapid: Procesul de plată este integrat direct în sistemul de checkout prin Netopia. Alege opțiunea de plată în rate la finalizarea comenzii și urmează pașii indicați. Este rapid și ușor! 

  3. Împarte prețul cumpărăturilor în 3 sau 4 rate egale: Acum, poți împărți costul bijuteriilor în 3 sau 4 rate egale. Asta înseamnă că poți să îți planifici mai bine bugetul și să te bucuri de bijuteriile dorite fără un efort financiar suplimentar.

  4. Nu ai nevoie de un card de credit: Un alt avantaj al acestui sistem este că nu ai nevoie de un card de credit. Poți achiziționa în rate folosind cardul tău de debit, ceea ce face accesul la bijuteriile tale preferate și mai simplu.

  5. Oferi doar câteva informații și te simți în siguranță: Procesul de aprobare este rapid și simplu. Vei oferi doar câteva informații necesare pentru validarea plății, asigurându-te în același timp că datele tale sunt protejate și tranzacția este sigură.

Cum plătești în rate prin Oney Bank:

  1. Adaugi bijuteriile dorite în coș.

  2. Finalizezi comanda și alegi plata cu cardul prin Netopia.

     

  3. Alege să plătești prin 3x 4x Oney.

     

  4. Acum este timpul să alegi in câte rate vrei să plătești, 3 sau 4. 

     

  5. Dacă ai deja un cont Oney, se va efectua plata; in caz contrar, va trebui să completezi câteva date pentru a confirma plata. 

  6.  După ce ai plasat comanda, aștepti bijuteriile acasa. Dacă ești nerăbdător, poți să le ridici chiar din magazinul nostru

Ne dorim să îți oferim cea mai bună experiență și să îți facilităm accesul la bijuteriile pe care le iubești. Cu noua opțiune de plată în rate prin Oney Bank, îți poți planifica mai ușor achizițiile și te poți bucura de produsele dorite fără stres financiar. Această metodă de plată este disponibilă pentru cumpărături între 450 lei și 12.000 lei.

Explorează colecția noastră și profită de această nouă metodă de plată convenabilă și avantajoasă!

Pentru mai multe detalii, te rugăm să citești termenii și condițiile impuse de Oney Bank. 
https://www.comerciantidediamante.com/pages/plata-in-3-sau-4-rate-prin-oney-t-c

Cu drag,
Echipa Comercianti de Diamante

Mai multe articole

Inel De Logodna București

Unicitate si Valoare la Comercianți de Diamante – Despre diamantele naturale vs diamantele produse în laborator

Diamantele încapsulează esența luxului și a rafinamentului. În ultimii ani, piața a văzut o creștere în popularitate a diamantelor sintetice, cunoscute și sub denumirea de diamante de laborator. La...

Read more