Skip to content

Cart

Your cart is empty

Politica de retur si anulare comanda

Politica de Retur

Rosenberg & Partners Trading SRL va oferi o rambursare sau un schimb integral dacă primiți o bijuterie defecta sau sunteți nemulțumiti de un element primit în următoarele condiții:

Dacă vreun element din comanda dvs. se dovedește a fi defect, vă rugăm să returnați articolele la Rosenberg & Partners Trading SRL cu o copie a notei de livrare, sunați echipa de experți pentru clienții Rosenberg & Partners Trading SRL pentru a obține un număr de returnări și, de asemenea, indicați dacă doriți doriți să primiți o rambursare sau un schimb.
Promisiunea noastră de a înlocui elementul sau de a restitui banii nu se aplică defectelor sau daunelor cauzate de accident, neglijență sau utilizare incorectă. Dacă vă răzgândiți, puteți returna orice produs către Rosenberg & Partners Trading SRL, nedeschis și în stare perfectă, în termen legal de 14 de zile de la primirea livrării. 
Pentru comenzile online, o rambursare poate fi solicitată în termen de 14 de zile.
O schimbare poate fi solicitată doar în cazul achizițiilor efectuate în showroom-urile noastre în termen de 15 zile de la cumpărare.
Contactați echipa de relatii cu clientii Rosenberg & Partners Trading SRL pentru a obține un număr de returnări, includeți motivul pentru care produsul a fost returnat și indicați dacă doriți să primiți o rambursare sau un schimb.
Cu excepția mărfurilor defecte sau necorespunzătoare, în cazul în care drepturile dvs. legale nu sunt afectate, mărfurile personalizate efectuate conform specificațiilor clientului nu pot fi returnate.

Pentru mai multe detalii privind returnarea achiziției către un magazin Rosenberg & Partners Trading SRL, vă rugăm să consultați verso-ul notei de livrare. În toate cazurile, trebuie să obțineți un număr de returnări prin contactarea echipei de experți pentru clienți Rosenberg & Partners Trading SRL. Acest lucru ne va asigura că putem urmări in detaliu procesul de returnare.

Anularea comenzii 

Pentru a anula o comandă, trimiteți-ne un e-mail la office@comerciantidediamante.ro în termen de 12 de ore, iar echipa noastră va anula și va restitui metoda originală de plată pentru dvs. Rețineți că nu putem anula comenzi care includ bijuterii personalizate sau elemente de gravat, deoarece acestea sunt deja procesate. În cazul în care nu putem livra comanda în termenele standard de livrare, aveți dreptul să anulați comanda fără penalități. În cazul în care anulați contractul, vă vom restitui prețul pe care l-ați plătit pentru bunuri, acesta nu va include taxa de livrare dacă ați anulat după expedierea comenzii, de asemenea nu un serviciu furnizat de noi, cum ar fi un serviciu de livrare special . Aveți datoria de a lua la cunostinta si de a vea grija rezonabilă a bunurilor, ceea ce înseamnă că bunurile trebuie să fie neutilizate.